Nevím, jak vy, ale já jaro prostě miluji. Konečně je den delší, sluníčko sluníčkovatější a začíná být tepleji. Tráva se zelená, stromy kvetou do krásy, příroda se probouzí, ptáčci cvrlikají a já jsem z toho vždy celá k nevydržení, jaká je to nádhera po té dlouhé a ospalé zimě.
Pravda je taková, že jsem si přála tento článek publikovat někdy na konci března a tadááá, už je začátek května :-D. Ten čas ale letí :-) a já se všem srdečně omlouvám, že můj web tak ležel ladem. Ale hold někdy tomu životní okolnosti tak chtějí. Ke všemu dokončuji mou závěrečnou práci do jógového kurzu, učím se fyziologii a piště pak články, že jo :-D?
foto: zdroj pixabay
Hlavně jsem si uvědomila, že nejsem ten typ, abych sdílela kde jaký detail svého života, i když lehce o to občas zavadím :-D. NIcméně, hlavně bych si přála sdílet zajímavé informace, rady a poznatky a pomáhat tak Vám, kteří o to stojíte, a kteří můj web vyhledáváte. Každý máme svou cestu, a jestli jsem právě já její součástí, je mi ctí <3!
foto: zdroj pixabay
Měla jsem v plánu napsat vám o březové vodě a její účincích, která se dá čerpat z břízy, doku ji ještě nerostou lístky a ono už je letos nějak pozdě :-). A taky o medvědím česneku apod. Naštěstí, příští rok jaro přijde zas:-).
foto: zdroj pixabay
foto: zdroj pixabay
Ale nezoufejte ;-), můj web se opět probouzí a příroda toho ještě nabízí spoustu, co můžeme zpracovat a použít :-). Mám tuhle úžasnou knížku a tam je spousta úžasných receptů, máte se na co těšit ;-).
foto: zdroj pixabay
A kopřivy se taky dají ještě sbírat, tak vzhůru do nich :-)!
Jak je zpracováváte vy?
foto: zdroj pixabay
Třeba teď o víkendu se chystám na výrobu jitrocelového sirupu :-). Fotky pak budu sdílet na Facebooku ;-)
Recept je úplně jednoduchý:
Před dvěma lety jsem jej dělala a byl vynikající! Kdo se letos přidá :-)?
A takhle to vypadalo :-).
foto: z archivu
tralalaaaa :-D
foto: zdroj pixabay
foto: zdroj pixabay